Page content

Buitenlandse reizen

Maria Magdalena en Jezus Zomerworkshop 2017 te Glastonbury
Het magische Zuidwest Engeland van 18 t/m 24 juli 2017

De Zomerworkshop is volgeboekt. Je kunt je nog wel op de wachtlijst laten plaatsen.

Ga je met ons mee om het eiland Avalon bezoeken? Want het huidige hippie-stadje Glastonbury ligt in op het voormalige eiland Avalon in een inmiddels dichtgeslibde lagune in het huidige graafschap Somerset in Zuidwest-Engeland. De hele omgeving was mede door zijn veilige locatie en de aanwezige energetische plekken een toevluchtsoord voor oude Keltische stammen, hun druïden en het daaraan verwante vroeg-christendom. (Lees verder)

IMG-20160717-WA0014

Achtdaagse Maria Magdalena en Jezus Israël/Palestina reis - van 15 t/m 22 oktober 2017

Thema: Maria Magdalena en Jezus: hun leven, hun liefde, hun missie, hun reizen

Maria Magdalena en Jezus als ingewijde gidsen in hun thuisland

Het Argentijns-Nederlandse medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot Reint Gaastra zijn de initiatiefnemers van deze spirituele workshop- en rondreis die in samenwerking met reisorganisatie DrieTour uit Woerden wordt gerealiseerd.

Door middel van deze spirituele workshopreis, en de bijhorende rituelen en inwijdingen, hebben we de eer om samen met Maria Magdalena en Jezus aan de hand van hun bijzondere leven 2000 jaar geleden een basis te leggen voor het in balans komen van het vrouwelijke en het mannelijke in jezelf, in de mensheid en op Aarde en om het Goddelijke in ons te activeren. De meesters fungeren in hun thuisland voor ons als ingewijde gidsen en rolmodellen.

Welkom op deze bezielende reis waarin de spirituele en de Aardse dimensies dichter bij elkaar komen en de integratie van je Goddelijke Bron met je Persoonlijkheid sterk bevorderd wordt! We verheugen ons erop om met jou deze bijzondere reis te maken!  (Lees verder)